Хедер за царевица модел 3010, Mainero, произход Аржентина

Версии : 10-12 – 14 реда

10 редов с работна ширина 6,30 метра

12 редов с работна ширина 8,00 метра

14 редов с работна ширина 9,10 метра

Категория:

Описание