agri_black
Edit Content

Сеялка Tanzi 6200 Air Drill No-Till

Модел 6200 Air Drill  6 метра и с 3.00 метра транспортна ширина  ЕДИНИЧЕН ДИСК за сеитба дребни семена пшеница,

рапица ечемик и едри семена, сорго  и соя и други където е необходимо  голяма прецизност при засяване,  висока автономност и производителност. Едновременно със сеитбата на семената може да се приложат минерални торове.

Голяма автономия на транспортирането на семена и торове.  Бункер с обем  5000 литра (30%-30% /60 % вътрешно разделени ЗА СЕМЕНА– 40%, може да се използва за торове).

 

Допълнително описание:

Разстояние на засяване.  32 реда на 19.1 см

 

Система е универсална, която позволява да се променя разстоянието между линии за засаждане за минимално време.  Изключително конструктивно шаси с  хидравлична система за паралелограма, която поддържа осевата линия и предотвратява структурното претоварване в точката на въртене.  Когато се снижава  общото тегло на машината, тя се прехвърля върху телата на засаждане, осигурявайки отлично проникване. 2-метровите разстояния между  сеитбените  линии осигуряват голям поток от  отпадъци от стърнища. Голяма автономност и безпроблемна работа поддръжката.

 

Заключване на предни или задни елементи или засяващи апарати  за работа с единична лента. Минимално уплътнение на земята и максимална стабилност при работа и транспортиране .Предавателни кутии  с скорости.

 

Оборудвана с международно одобрена дозираща система, която осигурява постоянно доставяне на въздух и семена , постигайки отлично и изключително  равномерно  разпределение във всеки отварящ се елемент.

 

Допълнителни опции:

 

–  Хидравлични маркери за хоризонтално изместване.

 

–  Компютър за наблюдение на оборотите на вентилатора.

 

– Сензори за запушване на тръпроводите на семената

 

  • единичен диск затварящ тип звезда
  • Двоен диск тип звезда

 

 

Translate »
Scroll to Top